WhatsApp Image 2021 10 18 at 15.12.08 1

Geluidsopname

De Geluidsopname is een cadeau om nooit te vergeten. Het is een audio-boodschap waarin u alles kunt delen, gericht aan degene aan wie u iets bijzonders wilt geven. Een cadeau in de vorm van een persoonlijk verhaal. Dat kan zijn voor een verjaardag, een jubileum, maar het kan ook iets zijn dat u wilt nalaten na uw overlijden.

Ik weet zelf hoe waardevol zoiets kan zijn. Toen mijn moeder overleed kreeg ik van haar een brief vol met terugblikken op haar leven, mooie woorden en lessen die ze me mee wilde geven. Deze brief is nog steeds een van mijn meest dierbare bezittingen. 

Ik wilde zoiets voor iedereen mogelijk maken, een gepersonaliseerd cadeau in de vorm van  een verhaal. Het fijne is: u hoeft niet zelf aan de slag met opname-apparatuur. Ik kom langs en alles wordt van A tot Z geregeld. 

Hoe werkt het

✓ We doen een korte kennismaking via de telefoon en u krijgt verschillende tips om u voor te bereiden op de geluidsopname.
Ik kom bij u langs om samen het ‘Gouden randje’ op te nemen.
Gouderdom gaat voor u aan de slag met de opnames en bewaar deze in de digitale kluis tot het moment dat u het wilt delen.
U krijgt een mooie verzegelde enveloppe die u aan uw dierbaren kunt geven. In de enveloppe zit een brief waarin wij onszelf voorstellen en aangeven hoe de ontvanger toegang kan krijgen tot uw geluidsopname.
Uw boodschap is vereeuwigd en weet u zeker dat uw dierbaren een heel bijzonder cadeau ontvangen.

enveloppe met randje
Babette 1

“Erg fijn en bijzonder om op deze manier wensen en dromen van ouderen in vervulling te laten gaan.”

Babette | Gouderdom