‘Het Podium’ in Theater de Speeldoos BAARN

feb 2023 | Evenementen, Alle

Woensdag 29 maart I Het Podium
Bij het Gouderdom Podium kunt u genieten van een middagje uit in het theater en daarbij tegelijkertijd nieuwe contacten opdoen. Meld u hier aan!

Podium Gouderdom is een nieuwe manier van een “avondje uit” voor senioren. Om de maand vindt een editie plaats, steeds met een andere programmering: een mooie voorstelling of film, een inspirerende lezing of een bijzonder muziekstuk. Geen late avondshow, maar gewoon gezellig ‘s middags van 1500 uur – 1700 uur met een hapje en drankje.

Entertainment en nieuwe sociale contacten

Elke editie van het Podium Gouderdom zal uit twee delen bestaan: het eerste uur is entertainment. We bekijken dan een mooie voorstelling of een stuk uit een film, luisteren naar een inspirerende lezing of genieten van een bijzonder muziekstuk. Het tweede deel is bedoeld om na te praten, nieuwe sociale contacten op te doen en ervaringen uit te wisselen. En dat doen we aan de hand van leuke vragen of stellingen. En alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Agenda:

Woensdag 29 maart 2023: The Forces Sweethearts geven een swingend, nostalgisch, theatraal concert met liedjes uit de jaren 30, 40 en 50 in stijl van The Andrews Sisters. Swingende en sfeervolle nummers worden afgewisseld met leuke anekdotes over de liedjes en herkenbare gedichten.

Informatie & contact

Waar: Theater de Speeldoos, Rembrandtlaan 35, 3741 TA Baarn

Kaartjes: 10 euro, inclusief drankjes en een hapje. Bij binnenkomst vragen we u af te rekenen.


Heeft u vragen? Neem dan contact op via babette@gouderdom.nl of 0641097251

Meer evenementen