header image home e1614944425521

Gouderdom

Ouder worden is Goud! Levenservaring mag gevierd worden! En dat doen we met Gouderdom; een veelzijdig platform voor 65+ers vol verhalen, interviews, levenservaring en praktische tips.

Weg met de spreekwoordelijke geraniums! Door in contact te zijn, te verbinden met elkaar èn de jongere generaties, kan je actief blijven en genieten van het leven. Een positieve mindset is hierbij onmisbaar, maar dat is een stuk makkelijker als we het samen doen. Doet u mee?

Wat doen wij

Op ons Gouderdom-platform doorbreken we dat stigma door juist te kijken naar wat er wél mogelijk is. Zo hebben we een verfrissend en verrassend lidmaatschap: ‘Leven in Gouderdom’;. Verbindend, positief en met een glimlach; iets wat u niet wilt missen! Er is het Gouderdom-clubhuis, een (gratis) besloten facebookgroep waar gelijkgestemden verhalen, tips, ervaringen en ideeën uitwisselen. En ook bieden we mooie producten, zoals het Gouden Randje, een prachtig initiatief voor een gedocumenteerd nalatenschap en ‘Op de mat’ waar u zich kunt laten inspireren door mooie columns.

heart outline images e1614943794476
over babette

“Het leven is te kort om niet te genieten van de mooie dingen!”

Babette | oprichtster Gouderdom

Op de mat

Interessante artikelen en pakkende columns waarin diverse mensen aan het woord komen. Er persoonlijke verhalen die zorgen voor een glimlach, er worden er mooie inzichten gedeeld en zijn er tips en tricks van ervaringsdeskundigen.

Binnenkort: Grijs en Gelukkig Radioshow

In deze online radioshow allerlei onderwerpen voorbij. We praten met ouderen die bijzondere levens hebben geleid, laten experts aan het woord en bespreken allerlei interessante onderwerpen.

Op de hoogte blijven

Eens per maand sturen we een gezellige nieuwsbrief waarin we u vertellen over de ontwikkelingen rondom Gouderdom. Mogen we u op de hoogte houden?

Het Gouden Randje

Het Gouden Randje is een prachtige manier om mooie woorden en bijzondere verhalen na te laten aan mensen die u dierbaar zijn. Dat kan op een bijzonder moment zijn, of na een bepaalde periode. Net wat u wilt.