Door: Agnes I Het moment dat ik wil delen gaat over het leven en de dood vieren. Op 21 september 2005 had ik mijn huis vol gezelligheid ter ere van mijn verjaardag. Ik was gezegend met een groot aantal broers en zussen waarvan er een aantal op visite waren.

Toen de telefoon ging was ik echter niet voorbereid op het bericht dat het met onze moeder snel Achteruit ging. De overige visite bij mijn man achterlatend zijn we in de auto gestapt en naar het verpleeghuis gereden. Eenmaal daar aangekomen ben ik naast mijn moeder gaan zitten en heb haar bedankt dat ze toch nog even van zich liet horen op mijn verjaardag.

Uiteindelijk is ze in bijzijn van een aantal van haar kinderen rustig ingeslapen. Heel verdrietig maar het was goed zo. Thuisgekomen hebben we onder het genot van een drankje, met elkaar de mooie herinneringen gedeeld.

Dus ja leven en dood kunnen ook mooie momenten opleveren .

Wilt u ook een mooi moment delen:
neem dan contact op met redactie@gouderdom.nl

Deel dit artikel

Meer lezen?