donderdag

BRIEFJE VAN DE DOKTER

21 september 2023

Een nieuwe start

Het is jullie wellicht (niet) opgevallen, maar jullie hebben inmiddels al drie maanden niets van mij gehoord. Ik ga in deze column proberen toe te lichten wat daar de reden voor is. En dat wordt nog een uitdaging, want er is veel gebeurd! 

Lees meer

Overrompeld

Een paar weken geleden werd onze huisartsenpraktijk  gevraagd of wij een cadeau in ontvangst wilden nemen van de bewoners van Amstelveen (daar staat onze praktijk). Voor de overhandiging zou de burgemeester naar onze praktijk komen.

Lees meer

Weltevreden

Als huisarts heb ik de afgelopen maanden gezien wat voor veel ‘ouderen’ de gevolgen zijn van de coronamaatregelen Hoewel ik soms weleens snak naar een dag zonder duplo en bananen, stemt de eenzaamheid, de angst en de onzekerheid die ik heb gezien bij veel ouderen mij vaak zo verdrietig.

Lees meer

Even voorstellen

bert nap

Briefje van de Dokter

Bert Nap (37), werkt 6 jaar als huisarts en heeft samen met zijn vrouw een gezondheidscentrum in Amstelveen. Samen hebben ze 2 kinderen en wonen in Abcoude. Bert deelt maandelijks de inzichten van de vele mooie ontmoetingen in zijn spreekkamer.